Onze samenwerking

In 2012 werkte Femke werkte als mentale coach van Pinoke Heren 1, waar Dominique haar broertje speelt. Op dat moment organiseerde Dominique vanuit haar studievereniging een lezing over sportpsychologie en vroeg naast Erik Scherder, Femke voor deze lezing. Een groot succes! We bleven elkaar volgen en jaren later raakten 8 jaar later weer in gesprek, Dominique inmiddels als ondernemer van Psychologie in het Onderwijs en Femke vanuit haar rol als mentale trainer en groei mindset coach binnen de sport. We bleken nog steeds dezelfde missie te hebben. Er moet meer aandacht voor mentale training komen! 

We bundelden onze krachten en kwamen tot de conclusie dat als we mentale training binnen de sport meer aandacht willen geven, we moeten beginnen bij de sportcoaches, want daar valt of staat het mee! Dominique richt zich tijdens de training op de uitleg van de theorie en de psychologische modellen, terwijl Femke zich met haar ervaring in de sport, specifiek richt op de toepassing van de praktijk

Femke Lobach

Op het gebied van sport heb ik gewerkt met judoka’s, hockeyers, zeilers en jeugdvoetballers. Met teams en solisten. Waarbij veel persoonlijke werk- en levensvragen aan bod zijn gekomen. Het WK Hockey in Den Haag, het pre-Olympische traject in judo. Een prachtige ervaring en geweldig om daar een steentje aan bij te kunnen dragen!

Binnen organisaties heb ik verschillende opdrachten mogen uitvoeren. Op directie niveau en met salesteams bij onder andere ING, Steinmetz de Compaen en recent NRC Media.

De teamtraining, individuele coaching en workshops die ik bij deze organisaties heb verzorgd, hadden steeds dezelfde kern: verbinding en resultaatgerichtheid.

Want zoals een topsport coach ooit tegen mij zei: “bij alles wat je doet, moet je steeds bedenken wat het effect op het veld daadwerkelijk is.”

Dominique Warmerdam

Ik ben Dominique Warmerdam. Sinds ik als 7-jarige begon met hockeyen speelt het mentale aspect van sport een grote rol in mijn leven. Zo gooide ik mijn stick als klein meisje op de grond als we verloren en werd ik verdrietig en boos als ik een keer werd gewisseld. Onder de ene coach speelde ik de sterren van de wereld, onder een andere coach bleef er niet zoveel van overeind. 

Gelukkig werd ik ook ouder, leerde ik ervan en vooral werd het een drijfveer om Psychologie te gaan studeren. In 2018 heb ik Psychologie in het Onderwijs opgericht, omdat ik er van overtuigd ben dat er binnen het onderwijs ook meer aandacht moet komen voor het mentale aspect. Ik werk dus als ondernemer en docent psychologie in het voortgezet onderwijs. En wat me opvalt: datgene waar jongeren tegenaanlopen binnen het onderwijs, daar lopen ze ook aan binnen hun sport. Het zijn dezelfde vraagstukken! 

Ik neem graag mijn ervaringen als mens, hockeyer,  psycholoog, docent en zus van een topsporter mee in deze training!

 Wij staan altijd open voor contact. Wil jij meer informatie of gewoon even sparren? Laat ons weten in het formulier hieronder!