Goed dat je aan de slag wil met de mentale aspecten van training geven!

Binnen 5 minuten ontvang je het e-book in je mailbox (Niet ontvangen? Check je spam-folder).

Probeer ook eens een van onze gespecialiseerde modules:

Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Opleiding Coachend Trainerschap 1

150,001.500,00

Om je sportprestaties te verbeteren, als individu en als team, zijn er drie elementen waarop je je kunt richten: de techniek, de tactiek en het mentale aspect. Trainers en coaches zijn vaak geneigd zich vooral te richten op de tactiek en de techniek, terwijl het mentale aspect minstens net zo belangrijk is!

Coachend trainerschap helpt jonge sportcoaches die willen leren hoe ze het mentale aspect mee kunnen nemen in hun trainingsprogramma en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat sporters betrokken blijven en plezier hebben bij hun eigen leerproces. 

Om dit toegankelijk te maken voor jonge coaches hebben we instagram workshops ontwikkeld, waarbij we sportcoaches helpen met psychologische theorie, praktijkvoorbeelden en oefeningen om hier zowel voor jezelf als voor je team mee aan de slag te gaan. 

Reflecteren op je eigen leerproces samen met de theoretische achtergrond aan de hand van praktische voorbeelden, geven je als trainer de mogelijkheid om jouw authentieke coachingsstijl te ontwikkelen en zo een duurzame bijdrage te kunnen leveren aan de denkwijze en de groei van sporters. Wij geven praktische antwoorden op de vragen van trainers. Waarbij wij de trainers ook even uitdagen om terug te gaan naar hoe zij geleerd hebben en waar zij tegen aan liepen. Praktisch en herkenbaar!